Kijkje in de keuken

Hier laten we je graag onze dosis fun, ontwikkeling en teamwork zien.

Vrijmibo op grote hoogte!

Lannet IT bestaat 20 jaar, dat vieren we natuurlijk met het hele bedrijf. Als speciale verassing heeft iedereen een helicoptervlucht gemaakt boven Tilburg en Oisterwijk tijdens de jaarlijkse barbecue!

Als je het personeel niet naar het feestje kunt brengen, dan brengen we het feestje naar het personeel!

Om onze collega’s in het zonnetje te zetten, ze te bedanken voor hun inzet en flexibiliteit én natuurlijk vanwege het niet doorgaan van het bedrijfsuitje, hebben wij ze vrijdag 12 juni verrast met het Lannet Antivirus Pakket. Het pakket werd uitgereikt in ons nieuwe pand aan de Sprendlingenstraat in Oisterwijk en de reacties waren onwijs leuk!

Onze no-pizza pizzasessie

Als engineer wil je je kennis vergroten. Daarom organiseren wij (onder andere) 4 keer per jaar een pizzasessie voor onze engineers, oftewel een kennissessie met pizza . Deze keer een digitale ZONDER pizzasessie over #Fortigate verzorgd door Exclusive Networks Group. Onderwerpen zoals #VPN troubleshooting en #Debug Flow om netwerkverkeer te analyseren kwamen aan bod. Érg interessant en goed voor de teamspirit!

Digitale #vrijmibo

Das Oktoberfest

Wij gingen met zijn allen naar Stuttgart voor hét Oktoberfest. Dit met alle collega’s, lederhosen, dirndl en pullen bier!