Over Lannet IT

Met plezier naar je werk gaan, leren van elkaar en jezelf ontwikkelen.

Lannet is onderverdeeld in 2 expertises; Lannet, gericht op MKB en Lannet Dental, gericht op de mondzorg.

Alle 30 collega’s helpen stuk voor stuk onze klanten met hun IT vraagstukken.

Ons team staat voor je klaar

Wij hebben toffe klanten, zoals Volvo dealer Van RoosmalenVSB WellnessVan Raak Staal en BJC Tools die wij al jaren mogen ondersteunen vanuit Lannet. En klanten zoals Tandarts TodayMondzorg Geldrop en Cura Clinic voor Lannet Dental.

Jij kiest, net zoals wij, voor goed boven goedkoop, voor stabiele en professionele netwerken, voor A-merken en je vindt informatiebeveiliging een must.

Een stabiele werkgever en een stabiele IT partner, dat is wat wij zijn voor jou en onze klanten. Zo zijn wij bijvoorbeeld al jaren ISO 27001 en NEN 7510 gecertificeerd, ondersteunen wij sommige klanten al bijna 20 jaar en blijven wij constant ontwikkelen waardoor wij altijd de laatste trends op IT gebied weten.

Meer weten? Bekijk onze website voor het MKB op www.lannet.nl en onze website voor de mondzorg op www.tandartspraktijkautomatisering.nl.

Binnen ons bedrijf heerst een no-nonsense sfeer. Het is een organisatie waarbinnen iedereen elkaar goed kent. Je hoeft bij ons geen blad voor de mond te nemen: wij houden van directheid en transparantie. Zowel naar onze klanten als naar elkaar.