Veeam Backup voor Microsoft Office 365

Veeam Backup voor Microsoft Office 365

Microsoft Office 365 is niet weg te denken in werkend Nederland. U kunt er overal en op elk moment mee werken, zonder dat u een eigen infrastructuur voor e-mail, bestanden en SharePoint hoeft te faciliteren. Microsoft faciliteert dan wel de infrastructuur, maar in tegenstelling tot wat u verwacht, maakt Microsoft géén back-ups van uw Office 365-gegevens. 

Wist u dat meer dan 60% van gevoelige Cloud-gegevens wordt opgeslagen in Office documenten? En dat daarvan in 75% van de gevallen géén back-up wordt gemaakt? De ervaring leert dat je door meerdere redenen data kwijt kunt raken en dat je dit vervolgens niet kunt terughalen zonder een back-up. Denk hierbij aan oorzaken zoals ransomware, kwaadwillende medewerkers of een hack. Hiermee loopt u het risico om gegevens te verliezen óf dat er misbruik van gemaakt wordt.

Veeam back-up is hierin een goede oplossing. Veeam Backup minimaliseert namelijk het risico op verlies van toegang tot en controle over uw Office 365-gegevens, inclusief Exchange Online, SharePoint Online, OneDrive for Business en Microsoft Teams, zodat uw gegevens altijd beschermd en toegankelijk zijn.

Meer weten?
Wilt u weten welke mogelijkheden er zijn? Neem dan contact met ons op voor advies. We zorgen er dan samen voor dat uw gegevens veilig blijven. Bel ons op 0411-747479 of mail naar info@lannet.nl.