Netwerk

Lannet levert bedrijfsnetwerken op maat.

Een gedegen infrastructuur vormt de basis van een goed functionerend netwerk. Lannet levert bedrijfsnetwerken op maat.

Uw netwerk wordt volledig afgestemd op uw organisatie, werkzaamheden, eisen en wensen. Dankzij de oplossingen van Lannet wordt u ontzorgd en verbetert de kwaliteit van uw bedrijfsactiviteiten

Lannet IT biedt u de juiste oplossing

Of het nu gaat om een nieuw bedrijfsnetwerk of om het vervangen of herinrichten van uw bestaande netwerkomgeving; Lannet biedt u de juiste oplossing. Wij kijken naar uw organisatie, voorwaarden en doelstellingen en besluiten aan de hand daarvan hoe we uw bedrijfsnetwerk zo optimaal mogelijk kunnen inrichten. Aandachtspunten die we daarbij in gedachten houden, zijn betrouwbaarheid, beheergemak, efficiëntie en flexibiliteit.

Wij zorgen ervoor dat uw server, Internet, telefonie, printers, clouddiensten en data storage worden samengebracht in één stabiele netwerkomgeving. Ook het beheer van dit netwerk nemen wij op ons. Zo zorgt Lannet ervoor dat het complete spraak- en dataverkeer binnen uw organisatie vlekkeloos verloopt.

De helpdesk van Lannet wordt bezet door de engineers die uw netwerk hebben ingericht. De engineer op de helpdesk kan in meer dan negentig procent van de gevallen direct op afstand uw probleem oplossen. In andere gevallen kan hij meteen een afspraak op locatie maken.