Kijkje bij Lannet IT

Vrijmibo op grote hoogte!

Lannet IT bestaat 20 jaar, dat vieren we natuurlijk met het hele bedrijf. Als speciale verassing heeft iedereen een helicoptervlucht gemaakt boven Tilburg en Oisterwijk tijdens de jaarlijkse barbecue!

Limousine onthaal

Op zijn eerste werkdag hebben we Vincent in stijl bij hem thuis opgehaald. Benieuwd hoe dat gegaan is? Bekijk dan de video!

Haircut Tuesday

Hair by Lannet. Onze collega’s kregen een fraaie knipbeurt van kapster MoHair in Salon Lannet. De lekkernijen van Van Ham Chocolaterie mochten hierbij natuurlijk niet ontbreken! Met goede kapsels en strakke baarden zit ons team weer geknipt en verzorgd achter het bureau. 

Karikatuurtekening

Dolle dinsdag: Sit still and look pretty!
Wist je dat er van elke collega een karikatuurtekening gemaakt is? Sandor Paulus (De Karikaturist) heeft iedereen vereeuwigd in de vorm van grappige karikaturen.
Het resultaat is geweldig! 

Onze no-pizza pizzasessie

Als engineer wil je je kennis vergroten. Daarom organiseren wij (onder andere) 4 keer per jaar een pizzasessie voor onze engineers, oftewel een kennissessie met pizza . Deze keer een digitale ZONDER pizzasessie over #Fortigate verzorgd door Exclusive Networks Group. Onderwerpen zoals #VPN troubleshooting en #Debug Flow om netwerkverkeer te analyseren kwamen aan bod. Érg interessant en goed voor de teamspirit!

Das Oktoberfest

Wij gingen met zijn allen naar Stuttgart voor hét Oktoberfest. Dit met alle collega’s, lederhosen, dirndl en pullen bier!