Beveiliging & Back-up

Een goede bescherming van uw digitale bedrijfsgegevens is van cruciaal belang.

Een goede bescherming van uw digitale bedrijfsgegevens is cruciaal voor de continuïteit – en betrouwbaarheid – van uw onderneming. Het is dan ook van groot belang om maatregelen te treffen om indringers, virussen en spam buiten de deur te houden en het verliezen van gegevens te voorkomen.

Lannet beschikt over de kennis en middelen om uw netwerk en data optimaal te beschermen.

Lannet IT regelt uw beveiliging & back-up

Belangrijke bedrijfsgegevens worden steeds vaker via Internet ontsloten en gedeeld met anderen. Daarnaast werken medewerkers regelmatig vanaf andere locaties en via mobiele apparaten.

Het belang van een optimale beveiliging van uw systeem is dan ook zeer groot. Lannet stemt de bescherming van uw ICT-infrastructuur volledig af op uw beveiligingsbehoefte. Door onder meer traffic monitoring, firewalls en hoogwaardige detectiesystemen in te zetten, zijn wij er optimaal op gericht om misbruik en verlies van data te voorkomen. Bovendien controleren wij uw beveiliging regelmatig, zodat uw systeem altijd zo goed mogelijk beschermd wordt.

Naast hoogwaardige beveiligingsmaatregelen biedt Lannet diensten op het gebied van back-upvoorzieningen, data storage en data recovery. Wij zorgen ervoor dat er dagelijks een back-up wordt gemaakt van uw gegevens. Op deze manier loopt u niet langer het risico dat uw klantgegevens, belangrijke bedrijfsinformatie en unieke documenten verloren gaan.

Lannet werkt met zowel online als offline back-upoplossingen, waardoor u kunt rekenen op een optimale back-up van uw data. Zo kunt u zelfs na een crash, brand of diefstal van de server snel weer aan de slag.